Re:  panu Petrovi
Autor : Mgr. Pavel Hladký , 08.01.07  17:34

Milý Zdeňku,

opravdu si myslíte, že svoboda slova znamená ANONYMNĚ o někom křičet, že je zloděj, lump či neschopný idiot? I kdyby to byla 10x pravda, tak to, že se člověk za svůj názor nepostaví, tento názor plně diskvalifikuje.

Jestli jsem na něčem závislý, tak na základních pravidlech slušného chování. Anonymní obviňování KOHOKOLIV prostě nemám rád a v této diskusi už vůbec ne.

Tahle diskuse si nevzala za cíl spasit svět ani Šumavu – takovou sílu nemá ani nemůže mít. Původním cílem bylo spíše umožnit čtenářům diskusi ohledně turistického poznávání kraje.

Předpokládám, že Šumava 21 má své www. Každý si tam může zajít a přečíst si co potřebuje. Významné tiskové zprávy některých institucí naleznete v sekci Přečtěte si na úvodní stránce serveru.

Věřte mi, že na žádných vlivových instititucích závislý nejsem (leda tak na kofeinu). Navíc jako programátor a matematik se necítím kompetentní do debat ohledně problémů Šumavy vstupovat. Přesto ale tomuto kraji přeji jen to nejlepší a věřím, že díky velmi schopným a pracovitým lidem co zde na Šumavě žijí se to povede.

Pavel Hladký
ŠumavaNet.CZ
ZpětReakce